onsdag 3 november 2010

Tack Till Det Angår Oss Alla

Kom in på hemsidan : "Det Angår Oss Alla " nu i veckan,och blev verkligt imponerad.
Så många aha upplevelser,av att det stämmer så väl in på vad jag själv erfarit och skrivit om.
Här finns klara fakta,länkar,sakkunskap,om vad det innebär att ha mött en personlighet.
Som målmedvetet drar ned en annan människa till  den totala botten.
Använder, missbrukar och misshandlar "relationen" kärleken,och välviljan.
Och vet exakt vad denne gör.Utan åtagande ansvar,sorg,skuld,smärta,ånger eller självrannsakan.
Tvärtom.Ju större skadegörelse,desto bättre.
Helt ofattbart att ha mött och att behöva att möta här i livet och i en "relation"..
Den illviljan,kylan,hatet och föraktet.
Och gäller det en intim relation,så kan skadorna vara oöverskådliga.
Och kräver ett gediget arbete för att kunna läka och tillfriskna efter värsta mötet som man som människa kan göra.
Och som även drabbar nära och kära och de anhöriga som finns,runt om det objekt,
som har utsatts för detta skadegörande relaterandet.
All kunskap behövs för att se klart på hur dessa individer fungerar agerar och relaterar.
Och det angår oss alla eftersom dessa individer finns ute i samhället och det är en risk för alla.
Att stöta på en grandios egoist som knäcker andra människor utan ansvar eller samvete.



8 kommentarer:

Anonym sa...

Du är alltid rätt i från början. Sen är du fel, fel kön. fel utseende, fel ålder, fel sexuellt, fel intellektuellt. Det är hela grejen med dessa personligheter .

Anonym sa...

Absolut träffsäkert. Du är dålig, fel utbytbar, värdelös. för jobbig, för mycket problem,,för allvarlig, dominant, krävande för dittan och dattan.Ändå var du så rätt ifrån starten. Sen allt går fel och måste bli slut. För ingenting var seriöst ens ifrån starTEN. Ofta är dom sex,alkohol.drog missbrukare och det är bara ett av alla missbruk, att missbruka kärleken.

LyckanNu sa...

Det angår oss alla eftersom även barnen till det objektet som den personlighetsstörde sökte upp för att kunna missbruka och misshandla allt fint, vackert och framförallt kärleken ska brutaliseras, vandalisera och krossas. Det är som ringar på vattnet och kan ta åratal av jobb att bygga upp sig själv, livet relationer med mera !

Anonym sa...

Alla påverkas runt omkring den personen som mött en psykopat, kärleks, relations missbrukare sex missbrukare alkohol eller andra former av missbrukande som oftast ingår i en sån människa barnen exmän, ex kvinnor mor o farföräldrar alla får sviter efter allt nedbrytande och kaos och sorg o bedrövelser som en sån här människa ger och skapar helt utan ånger, skuld, eller samvete, utan tvärtom mår bra av allt den skapat till alla andra. För att sedan fly fältet, själv.

Anonym sa...

Det stora beviset på vem du mött är just detta du skrivit om tidigare.Du blir nedmanglad svart målad och utbytt till ett lätthanterligare objekt.Efter den så kallade stora kärleken som bara var en fet stor eckilg lögn för att fåå dit dig.Och knarka och tanka upp sig av din bekräftelse åtrå passion och attraktion.Denna gång är det säkert ett nät eller krogragg.Och de har gjort upp en ytligare relation träffas då och då allt annat än hur relationen började med dig.

LyckanNu sa...

Ja det stämmer in exakt så rätt.

Anonym sa...

Känner igen allt jag med i Det angår oss alla hemsidan.Va inte orolig för att du känner dig utbuýtt.Vi som mött såna härkickobjektssyn missbrukare och misshandlare tog oss succesivt ur det hela när vi började se det illagörandet och misshandlen till fullo.En sadist och din fiende som du skrivit så insiktsfullt om i dina inlägg.De tar ett nytt objekt för att få bort det utbrända och fortsätter kicka vidare.Etn missbrukare i ett nötskal.Du behöver inte oroa dig för att den där loosern lever ett gott liv.Lyckligt befriad från dig för att supa ned sig totalt köra runt med ett eller flera objekt vilken enorm lycka.Möter du denne om 1 eller 10 år så har det inte hänt nåt mera än kanske fått alkoholdemens till sist .Ditt ansvarstagande att jobba häcken av dig och sköta dina anhöriga jobb och liv efter en sån här dränerare är beundransvärt.Samt att du orkar skriva och ge andra styrkan och självkänslan åter erövrad !

Anonym sa...

Tack för dina texter allt klarnar.Tar sin tid att läka men kärlekens kraft är stor den som finns i andra männiksor på vägen fram.

Rum