fredag 11 november 2011

Förhållanden.

Förhållanden är som en dans, med en synlig energi som far fram och tillbaka mellan parterna.
Vissa förhållanden är som dödens långsamma, mörka dans.

Colette Dowling.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den verkliga relationen är en stark kraft och energigivande.
Till skillnad mot en relation med en dränerare av kärlekens kraft ljus och njutning.

Dora sa...

En ny dag randas där kärlekens ljusa kraft kanske får möjlighet att finnas till, jag har träffat någon som bär ett ljus inom sig och det känns så fantastiskt härligt!
Att vilja glädje, värme, tillit och omtanke...mmmmmmm, jag fylls av livslust och jag önsker er detsamma.

När mörkret viker och solen åter börjar lysa då har du kommit ut ur den relation som skadade dig ända in i din märg och dit kommer du om du själv låter ditt livsljus brinna, håll lågan vid liv!

Anonym sa...

Grundlurad i kärleken hmmmm.Ja det är verkligen det värsta av det värsta man kan vara med om.Att öppna sitt hjärta för helt fel person som man trodde på ofta är det just den som sen säger det går så bra nu inga krav och tralllalla.Vad den inte bryr sig om är den som lämnades utan ett värdigt avslut grundlurad i allt som var ett förhållande.Mycket glad för din inehållsrika blogg. Känner till några som går i sex och kärleksmissbruksprogram och de vet vad du vill säga med mycket av det du skriver. Att röja upp efter sig som missbrukare är en väg till tillfrisknande och läker alla på vägen som blivit missbrukade.Tyvärr gäller det definitivt inte de som du beskriver personlighetsstörda missbrukare.Ingenting biter,
ett tillfriskande program vågar inte någon som missbrukar och inte känner nån skuld skam eller smärta.
Så hoppet är ingenting som man har kvar för den man älskade och gav så mycket till.
Det tycker jag du så väl tar upp i dina inlägg.
Jobbet gör man själv och möter de som gör någonting åt sig själva både som medberoende och beroende.
All kärlek till dig!

Anonym sa...

Tack själv håller med dig att man har alltid ett ansvar i alla relationer och förhållanden.Den som sysslar med kärleken och sedan dumpar och går vidare tiill icke förhållanden vet ju vad den gör men inte den som mötte lögnerna.Alltid alla andra som får röja upp i skiten efter en missbrukare tillika störd .Javisst inga förhållanden och den som vet vad den gav sig in på bara träffa men den som dumpades för egot är värd all respekt även efter relationen.Dessa egon ska alltid tjata om sina icke kravs relationer och håller på.
PSYKOPATEN GÅR ALLTID VIDARE .

Dora sa...

Tack kära du för din omtanke.
Igår lyssnade jag på Annika Östberg, helt fantastiskt.
Det kändes så skönt att få lägga min hand på hennes axel, hon om någon vet vad lidande är.
All smärta är relativ och personlig den går inte att mäta.
Jag är så oerhört tacksam att jag har överlevt och att min inre låga aldrig slocknade. Också ett stort tack till Annika som nu föreläser och delar med sig av sitt liv, gå och hör henne om du/ni har möjlighet.
Samtidigt vill jag passa på att berömma dina foton, de är verkligen känslofyllda, kanske är Lycka också fotograf och en duktig sådan!

Anonym sa...

ALL LYCKA I ALLT,
KRAFTEN ÄR DINNNNNNN.!!!!!!

Anonym sa...

Håller med dig allt handlar om förhållanden verkliga eller icke närvarande.Den som alltid flyr och aldrig vågar stå kvar lämnar efter sig en massa arbete och det är inte sunt.Vi är inte här enbart för att rasera härska och söndra som så många skadade själar sysslar med.Ansvaret för alla människor finns alla relationer.

Anonym sa...

Tackar så mycket för din innehållsrika blogg.Smärtan ser ganska så lika ut i grunden det vet vi alla som varit där i värsta mötet.All smärta att aldrig få den kärleken eller inte ens i grunden få ge den eftersom dessa störda kalla onåbara störda personligheter tillika kemiska missbrukare sex o kärleksmissbrukare är ohanterbara för den som går in i kärleken för denna människa.

Mavia sa...

Tack för din bloog hjälpt mig mycket efter psykopatens framfart i mitt hjärta kropp o själ.Vidrigaste killen jag kunde ha mött.Det kalla egot.

Rum