tisdag 22 november 2011

Det Är I Kärleken Vi Visar.

Det är i kärleken,
vi visar vilka vi är.
Genom alla handlingar.
Genom alla ord.
Genom alla försök.
Genom all tro.
Genom all rädsla.
Genom all flykt.
Genom all smärta.
Genom allt mod.
Genom allt hopp.
Genom all styrka.
Genom alla vägar till.
Genom all svaghet.
Genom allt mörker.
Genom allt ljus.
Genom allt motstånd.
Genom alla vägar ifrån.
Genom all sorg.
Genom alla önskningar.
Genom all längtan.
Genom alla vägar.

Lycka Nu.Kristina.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I kärleken blottar man de innersta och det som visats där är just den man är och vill vara i vissa fall.

Anonym sa...

Jomenvisst kärlek vill kärlek.Det är där man blottar sig själv och blir man älskad så är det en gudagåva inte alla förunnat.Trots all sårbarhet.

LyckanNu sa...

Det är en gåva att kunna känna kärlek och viljan att ge den,inte alla förrunat.Som en parterapeuft sa att det verkar som det är svårare att inte få ge kärlek än att själv behöva den.Ligger mycket i det.I den sunda människans natur ligger just känslan av givande .

Anonym sa...

Ja absolut.I det verkliga mötet är det just flödandet fram och tillbaka som ger kraften i kärleken.Den som tar,blockerar kärleken och ger dåliga energieroch skadar all sårbarhet som öppnas i den nära relationen.Det är inte för inte som man kallar dessa individer för dränerare och utsugare.Skadorna blir alltid stora fter ett sånt möte just därför är det som du skriver det viktigaste att se det hamdlar inte om mig.Det handlar om en destruktiv människa,som blir enbart ett tillfrisknande arbete att resa sig efter den relationen själv går utsugaren bara vidare i sitt liv.

Anonym sa...

Tack för dina texter värmer mig i den stora smärtan att ha mött den där missbrukaren o förgöraren som du beskrivit i dina suveräna beskrivningar.
Hur gick det till?Det vet vi alla som blivit så grundlurade av en svikare och en egoist,värsta resan som man kan göra just i en kärleksrelation som visar sig vara allt annat än kärlek för sadisten loosern och skitstöveln.

Rum