onsdag 9 februari 2011

En Pizza Relation....

Utförsbacken

Det var vid, den där utförsbacken,
 som hade åkts nedför många gånger nu
Precis nedanför den,
som du kom,
med förslaget,
 vi kan väl alltid
ses
och käka pizza,
någon gång.
Jag trodde inte att det kunde vara sant,
från tal om att gifta oss,själsfränder,
stor kärlek, passion !
 YOU NAME IT !
Till upp och ned i utförsbacken,
fram till pizza förslaget.
Jag vill bara tala om nu,
att jag nappade aldrig,
 på  det där  pizza förslaget !

6 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det där. Det kan väl inte vara så farligt med en fika. Jag är ju färdig med henne. Hon lyckades nästla sig in igen. Hon hittade mina svaga punkter. Hon fick utnyttja mig och förbruka mig en gång till. Jag gjorde mig sårbar igen. Jag lät henne trampa och pissa på mig igen.
Nu har jag lovat mig själv att det får aldrig någonsin hända igen. Aldrig någonsin mer. Jag är värd så mycket bättre än en sjuk narcissist.Hon får försöka fylla sitt stora tomrum med andra människor. Jag kommer aldrig någonsin mer att vara tillgänglig för det. Aldrig mer att jag ställer upp på att vara någons spegel eller agera soptunna för någons tillkortakommanden.
Det räcker nu. Jag ska leva ett bra liv all den tid jag har kvar på den här planeten.
Jag kommer inte heller att nappa på förslag från och med nu.....

LyckanNu sa...

Tack för kommentaren ! Ja det stämmer in precis på hur det blir om man möter upp igen.Som du skriver,det är som någon sa som för en Alkoholist du kan inte dricka en droppe alkohol och tro att du kan motstå hela flaskan eller en krogrunda.Samt du kan inte lämna en enda liten springa öppen.Dessa personligheter saknar moral känslor samt kärlek.Och empati så man är bara ett objekt.Helt sjukt offattbart och ohanterbart.
Noll kontakt!! Nolltolerans!Är det enda som gäller.
För att bli totalt befriad från detta missbrukande samt missahandlande av ens egen kärlek och mänsklighet !
Allt detta som en sjuk Narcissist vill ha ta och sedan kränka !Som du skriver livet är för kort för att utsätta sig igen och igen för detta.Samt Kärleken finns inom en själv, och ska aldrig behöva sån här smörja för att leva vidare.Man dör av en sån här människa eller går omkring som ett vrak till sist ! Livsfarligt !

Anonym sa...

Ska man skratta eller gråta ? Från Stooooor Kärlek till rena cirkusen,från levande ljus till Pizzakartonger och kan väl ses kanske då nån gång ??
?Men gud vad roligt då pizzaspelevinken !

Anonym sa...

Gå aldrig med på en pizzarelation efter en seriös stor kärlek attraktion,du är värd så mycket mera.Även om inte Pizzan funkar så nappar säkert någon på pizzor och krogrundor.Tack för din humor !

Pizzamotstånd sa...

Så slående som Anonym uttrycker sig..helt enkelt pricken mitt i tavlan! Kan bara njuta av denna
sanning. En gång en soptunna för en annan människas behov av att tömma sitt bittra innehåll, det räcker. ALDRIG mer att bli nyttjad och påtvingad en annans spyor....
för evig tid. Nej, någon förändring är inte att vänta, hoppet får fara fast att det sliter en i stycken. Tyvärr kan eller vill inte en del människor konfrontera sig själva när det står framför spegeln och ställa sig frågan - Vem är jag, hur bemöter och behandlar jag andra människor? Nej, de kammar sig bara och i sitt raseri möter de sin spegelbild och vrålar - Hur kan hela världen behandla MIG så här illa? Galningar är de alla! Varför tror de att Jeppe på berget super, de fattar INGENTING, de egotrippade mäniskorna! Stackars mig.

Nej, någon Pizzarelation får allt vara som anonym skriver så förbaskat bra om. Tack för din upplyftande och roliga kommentar!

Anonym sa...

http://puckomagneten.wordpress.com/

Rum