fredag 15 april 2011

Att Förlora Ett Krig

Du kan aldrig vinna ett krig,
som utövas av en narcissist.
Bara förlora allt,
och när du har insett detta,
då är allt vunnet !

37 kommentarer:

Anonym sa...

Du fick så mycket sagt i det korta stycket.
Man får aldrig upprättelse. Stannar man eller ger sig tillbaka i relationen fortsätter kriget och oron. När man inser att det var en relation med en människa som är känslomässigt invalidiserad så tvingas man lämna relationen såväl fysiskt som i tanken. Livet kan bara bli bättre utan den störda personen. Lugnet kommer att lägga sig. Man slipper kriget och klumpen i magen. Man börjar känna igen sig själv. Livet återvänder sakta och det kommer stunder då man riktigt njuter av att slippa den människa som man tidigare älskade. Nyorienteringen börjar ta fart. Man börjar uppskatta människor och kanske så smått vågar ta kontakt med det motsatta könet igen. Steg för steg läker psyket och den dagen kommer då den störda personen inte längre betyder något. Ni som är inne i skiten. Fortsätt kämpa. Det kommer att bli bättre även om ni idag kanske tror att det aldrig kommer att släppa.

Anonym sa...

Starkt gjort ni som jobbat er ut ur maktmissbruket och det farliga greppet ! Att sköta ett arbete ta hand om barnen leva ett liv efter en relation med en tyrann narcissist eller psykopat, det är verkligt starkt gjort.Många av de som mött detta missbrukande av ens känslor liv och kärlek orkar ej resa sig och tar sitt liv.Eller blir själva alkoholister tablettmissbrukare beroende av antidepressiva medel.Eller söker desperat efter kärlek och bekräftelse och blir själva sex och kärleksmissbrukare.Till alla som varit där önskar jag som du och anonym kommenator all kraft och kärlek på vägen framåt !

Anonym sa...

Det största nöjet och skadeglädje för narcissisten är om denne har lyckats knäcka en till botten totalt.Och att man börjar leva ett lika missbrukande liv med utbytbara kickobjekt och missbruka det ena eller andra.Det nöjet vill man inte bjuda på eller hur ?Och om denne lyckast få en att hamna på psyket begå självmord förlora sina barn och gå i konkurs.

Anonym sa...

Och om man hör av sig igen kickar upp dennes ego,så att han eller hon kan känna sig åtråvärd gärna framför det nya kickobjektet.Ändå större njutning om man gråter och säger att man saknat denne och inte kan leva ut denne galning !
Sadisten i ett nötskal.
Får narcissisten chansen att återigen kalla en för psykiskt störd besatt och desperat,och man börjar att krypa böna och be.Då är kicken i extas.

Anonym sa...

Dessa människor är förlorade själva i sitt destruktiva relaterande.Maktmissbrukande i en kärleksrelation är det sjukaste någon kan syssla med.Och ett krig hör inte hemma där.De begår ju inte självmord själva mer än i undantagsfall men kan som du skrivit om driva en människa till det.Det finns ingen tröst i att ha mött detta i en kärleksrelation eller i övriga relationer.En narcissist eller psykopat kommer att fortsätta kriga skada nästa objekt lika illa.Om det nya objektet är lika tom supit bort halva hjärnan och lika blåst kan den nya relationen hålla en längre tid.Kriget tar aldrig slut för dessa störda människor, men objekten bytts ut.Önskar ingen att få mötta denna illvilja och framför allt missbrukandet av kärleken och allt som ingår i en kärleksrelation !

Anonym sa...

Vi är många som krypit omkring nedslagna efter en psykopat eller narcissists framfart i kärleken och våra hjärtan,som öppnades för en krigare som verkligheten visade sig.I all sin brutalitet.Dessa förövare går alltid vidare oberörda av förödelsen de åsamkat sina offer.Så länge offret ej hämnas och en så kallad kriminell handling leder till påföljd för förövaren.Psykisk misshandel alltid med vissa fysiska misshandles incidenter som ingår med en illvillig triggande störd personlighet i all dess kyla och förakt som den utsätter sitt offer för. Den fysiska misshandeln i form av knuffar bett och liknande som tyvärr aldrig anmäldes.Så länge man är fast i greppet och älskar denna krigare så anmäler man inte de små incidenterna.Efter relationen ångrar man ofta det.En förövare som går vidare och ersätter det förbrukade objektet med ett nytt.Kommer att åka dit förr eller senare i någon form av upprepning.Förr eller senare så går relationen överstyr även med den som är utvald för att verka lättare och inte lika stark som den förra var.Att hämnas är svårt eftersom man vet att man kan gå så långt att det slutar riktigt illa.I all kränkning och förnedring man varit med om föds oftast en ilska över alla gränser och ur all förtvivlan.Att man älskat en människa som inte går att hantera och som avvisar alla former av kärlek på riktigt.

Anonym sa...

Det är en revansch i sig att det finns den eller dem som känner till vad denna förövare går för.Som kan dyka upp på olika platser i tillvvaron och kan ha avslöjat saker på exempelvis en arbetsplats om vem denne verkligen är under den till synes välkammade och normale människan.Att aldrig veta om den som utsatts för alla kränkningar eventuellt kommer att ge igen på ett eller annat sätt.Det är någonting som kan oroa även en psyopat eller narcissist.Dessa personligheter är ofta en feg ynkrygg och kan vara paranoid.Så inte tror jag en störd männsika går vidare lyckligt befiad på alla plan.

Anonym sa...

Har tänkt på det. Klart att en narcissist som nästan uteslutande avslutar relationer på ett ovärdigt sätt alltid måste se sig om när hon/ han är ute. De törs aldrig svara på hemliga nummer. De vet aldrig vilken de möter på affären eller på krogen. Måste vara ett jobbigt liv med alla oavslutade relationer. Jag skulle aldrig göra något men någon kommer ju till sist att hämnas. Som någon skrev kan det bli ganska brutalt när det händer.

LyckanNu sa...

Grejen är den att en pervers narcissist skapar brutala avslut just för att trigga fram känslor hos det objekt som missbrukats klart.Så om någon form av konfrontation förr eller senare skulle ske så mår den störde bra ! Speciellt inför publik och att framställa sitt förlorade eller dumpade objekt som besatt och galen.Men samtidigt så är ju många av dem tvångsmässigt lagda och även om de flesta av dem saknar helt moraliska gränser så är det skrämmande att möta det våldet som den störde själv utövat klart Om någon form av hämnd fysiskt eller psykiskt skulle ske.Det är en liten feg ynklig varelse som bor under grandiositeten översitteriet m.m.Och är så rädd om sitt eget skinn i slutändan !

Dora sa...

Oj oj va de sista inläggen fick mig att skratta av igenkännande...
Stackars den människa som alltid måste se sig om så att det inte står ett "offer" bakom varje hörne eller i en buske med ett tillhygge.
Det kan i fantasin vara en yxa, en slangbella, mördarögon, eller något annat!
Vilken rädsla har inte denna människa inom sig om hon är medveten om vad hon åsamkat andra
när det gäller lidande och framförallt om det skett avsiktligt. Till slut blir ju omgivningen full av hämndlystna rovdjur som bara väntar på att få anfalla och sätta klorna i själskannibalen, marodören, dräneraren, tyrannen, sadisten, kärlekshataren, syckasyndomsyndromet, falskspelaren, utnyttjaren, glädjedödaren och vad vi än kallar denne isbärare!
Och vilket härligt avslut som Lycka avslutar med

Och är så rädd om sitt eget skinn i slutändan!

Självklart för sin fortsatta karriärs skull när det gäller att
hitta nya dumbommar som inte fattar någonting, då vill den människan inte bli avslöjad av sina medmänniskor. Helt naturligt läggs all vidrighet på den som hämnats eller kanske får för sig att vedergälla.
Varför vänta på att den andre får
möjlighet till att friskriva sig någorlunda i en relation.
Nej, det får aldrig ske därför avväpnas "offret" fortast möjligt genom att manipulera omgivningen till att tro att själsslukaren
är helt oskyldig till allt vad som hänt!

Idag fick jag mig ett härligt befriande skratt, tack till er alla!

Dora sa...

Ja så är det, kärlek är välvilja, att vilja väl och där får isbäraren stå med lång näsa och vara livrädd för att möta vedergällning om "offret" har överlevt och står med yxa eller utan.
Jag har överlevt, med yxa och nu utan därför att jag kan se igenom den människans rädsla, ensamhet och förljugenhet inför sig själv.
Idag känner jag glädje inför livet, att leva är en gåva och den ska förvaltas väl, i mångt och mycket!
Att ta vara på solsken är härligt
i alla dess former.
Snart kommer våren med tussilago, vilket mirakel,lukta och njut av vårens grönska, så välkommet efter en brutal vinter!

Dora sa...

Instämmer till fullo!
Mmmmmmmmmmmmm, va gott att få vara
till knoppande vår.....det gör ont när knoppar brister men de slår så sakteliga ut i doftande kärleksfull blom!
Aj, va det är skönt att få leva!

Åt fanders med isblock, om "Gud" vill så smälter de i sinom tid om de får leva.

Anonym sa...

För dom som älskar är ljuset alltid tänt.För de som valt att leva i kyla och mörker och dra in en annan människa där så finns det inte någon hållbar ursäkt.Och det vet den som gör det själv.Att söka kärleken och få den,för att sedan missbruka den det är inte mänskligt.Därför så finns det inget försonande att förenas med.Kanske är det så att dessa personligheter valt sitt liv i ensamhet.Men även den ensamheten trånar efter bekräftelse och uppbackning och ser ut den som har kärleken för att speglas rätt så länge det känns häftigt.Om den människan vore mänsklig så skulle den åtminstone kunna tacka för det fina som den fick och åtnjöt.Men det är där den sjukdomsdiagnosen kommer in.En narcissists störda ego som saknar moralen för vad man faktiskt inte gör om man har känslolivet intakt.

Dora sa...

God morgon

Att dra in en annan människa i sitt mörker för att få bekräftelse
på sin existens och sedan skjuta undan denne med sitt avståndstagande och kyla när kärlek visas och försöka släcka ljuset är djupt sårande för den som drabbas av detta beteende.
Att försonas...inombords i sig själv över att ha missbrukats av en sådan konstruerad människa gör ont. Att acceptera att "isblock" inte smälter av välvilja och värme,
empati och glädje utan att kärleken istället bygger på kylan
och isens tjocklek är svårt att förstå och uthärda men så verkar det fungera.
Tragiskt nog för oss alla.
Att välja väg, ljus eller mörker som här beskrivits i era inlägg,
kärlek, frånvaro av välvilja, valet gör varje människa inombords utifrån sina upplevelser och känslor.Därmed är varje människa ansvarig för sin väg om hon har
en fysiskt "frisk" hjärna.

LyckanNu sa...

Tack Dora för dina ord igen!
Ja detta med psykopati och narcissism är ju till skillnad mot en psykisk sjuk människa.
Att en psykopat och narcissist är helt målmedvetna och inriktade på ett destruktivt missbrukande och misshandlande av andra människors känslor behov och personlighet !
De handlingar och ageranden är alltså inga misstag eller slumpmääsigt utförda.
Utan har som mål att kränka och knäcka en annan individ och detta är som jag skrivit mycket svårt att se klart på i en kärleksrelation.Där man öppnat sitt hjärta i tron att den man mötte var den som denne utgav sig för att vara och ville ge och få i en kärleksrelation ! Och en dag vaknar man upp och ser att man mött sin värsta fiende och det är när man är i en intim relation !Det är och förblir ofattbart hur en människa kan relatera illagörande medvetet i och mot kärleken och en annan människa.Men dessa härskare och tyranner kan ju knäcka en hel familj sina egna barn fru eller man släktingar m.m m.m.
Och en hel arbetsplats !
Att förså detta psyke och försonas med att ha mött detta i en kärleksrelation är otroligt svårt och kanske inte ens möjligt?
I vissa fall så kan aldrig försoning eller förlåtelse ske och det är kanske inte det viktigaste.Utan det viktigaste är att helas med hjälp av goda relationer och det goda i livet.Söka ljuset och aldrig mera behöva hamna i en störd destrutiv och förgörande människas iskalla grepp !

Dora sa...

Att förlora ett krig, dina 5 rader säger allt.
När du har insett att du aldrig kan "vinna" eller förändra den människans betende med all kärlek som kan uppbådas så har du vunnit en insikt och är fri ifrån ett mörker som pålagts dig utan att du förstod vad som skedde.
Ett mörker kan aldrig bestå om du vill få in ljus.
Alltså har du valt din väg och den innehåller äkta glädje inför dina medmänniskor, att få vilja ge och ta emot välvilja utan destruktivitet. Att låta hjärtat fyllas av äkta värme som sprider sig i kroppen och strålar ut till din omgivning. Mörkret har fått ge vika och ljuset tar dess plats, visst är det härligt!

Dora sa...

Ja, de som sitter fast i sin pålagda smärta behöver stöd och hjälp för att komma till insikt om dina 5 rader.
Du är en riktig härlig samarit och det behövs sådana inför vårt tuffa råa och brutala missbrukssamhälle av idag som snurrar allt fortare.
Sprid din kunskap och mörker skingras för ljus!

Har nu plockat in en bukett av tussilago och vitsippor, våren är här, riktigt skönt med sol och värme!Sänder dig i min tanke doften av buketten.

Anonym sa...

Det är så man blev grundlurad att den människan man trodde sig möta.Ville leva ett friskt och rent liv sluta med sitt missbrukande.Och snacket om att ha varit så ensam ej upplevt en riktig kärleksrelation sårbar och sökande.Men allt som du beskrivit så bra en lögn av alla andra lögner.Man blev utsedd och utvald för den styrkan kärlek ömhet medvetenhet och ärlighet.Enbart för den störde att spegla sig i för att sedan dränera missbruka och misshandla allt kärleksfyllt rent och ärligt.Du har så rätt i det där du skriver om du skulle gå till den där stamkrogen och slå dig ned och börja att samtala.Så skulle du bli bemött med nåt fyllegagg elaka spydigheter om dig och det som var.Fint att du kan ta del av vettiga människors livskamp för att leva ett friskt liv.Det inger hopp som du skriver.Denne du beskrivit och alla andra som hänger sig åt sitt egotrippsliv fyllt av missbrukande av allt möjligt det är dödande att behöva stöta på.Och alla de missbrukande relationer de dränerat och lämnat bakom sig som får göra hästjobbet för att komma upp till ytan igen !

Anonym sa...

Tyrannen i en kärleksrelation, kan vara en oansenlig till synes vek och sårbar och sympatisk personlighet utåt.Men kan alltså få dit en annan människa just i kärlekens lögn, där man lämnar ut sitt hjärta och kropp och själ.Väl där sitter greppet och tyrannen kan dränera och förgöra en på ens kärlek empati rätt spegling.Eller tyrannen är en snygg karismatisk omtyckt person utåt.Lika illa bägge typerna.Den lilla fega oansenlige som höll på att knäcka en totalt i svartsjuka m.m.Eller den snygge som spelade på och misshandlade i närheten i kärleksrelationen.Den du beskriver som sitter på sina krogar och dricker sina öl sedan åratal tillbaka fast då var de andra ställen troligen i alla falll !Kollar på sporten på storbildsskärmen gaggar runt men håller tunt.
Går aldrig i terapier för att utveckla sig reser aldrig långt bort.Vilket looser liv.Du fanns där för en tid så denne kunde projicera ut sitt mörker och kicka upp sig av din kärlek.För att sedan spela intressant för nästa objekt att ha haft en relation.Känner igen hela förloppet och någon gottgörelse existerar inte tvärtom som du skrivet så bra om.

LyckanNu sa...

Den outvecklade besserwissern och tyrannen som aldrig kommer längre än till krogarna.Har aldrig gjort någonting speciellt för någon annan på djupet.Spelade djup seriös trogen m.m.Men allt var en lögn.Kickar på vem som helst när som helst,speciellt målmedveten att hitta någon.När det var dags att byta ut kicken, av kärleken och dumpande sitt ambivalenta förhållnigssätt till passionen sexet och kärleken till en själv.Så går det till och som du skriver tyrannen i ett nötskal som har förstört så mycket för så många under sin livssväg och fortsätter att göra det.Utan samvete skuld eller empati för sitt missbrukande av mig, dig och troligen ett flertal som ej kom upp i ljuset. Tack för dina inlägg och alla era beskrivningar i kommentarerna man vet inte om man ska skratta eller gråta åt dessa egon som trippar omkring utan att bry sig .

Anonym sa...

Grandiositeten varvat med spelandet om den veke sårbare bekräftelsesökande lilla killen.Det är en klassiker och nedgörandet av en som kvinna och personlighet.Psykopaten narcsissisten som söker ett nytt kickobjekt och bryr sig inte ett dyft om hur du har det och hur det gick efter tyranneriet fick ett slut. Ett slut när du genomskådat allt och avsagt dig all form av kontakt och beröring.Greppet ska alltid behållas i en fånig maktposition i form av att man ska känna sig dumpad och utbytt när kickarna är över för denna gång.Du fick såklart höra att du var värdelös krävande dominant också en klassiker.Sedan att du var för seriös sårbar och sen att sexet var jobbigt och relationen en skitrelation.Inte ett värdigt avslut eller tack.Så går psykopaten narcissisten vidare nöjd att ha dumpat över en del dynga på dig och att ha försökt knäcka dig totalt.

Dora sa...

Morniiiiiiing!

Ja tänk va dynga jag burit på mina axlar och jag trodde till slut att den skiten var min. Visst var jag allt det som påstods i negativa termer men även det positiva som påstods om mig. Helt hjärntvättad, bollad med hit coh dit av många element. Att befinna sig i en grupp av individer som ser marodören som en "stackare" som behöver hjälp för att tillfriskna men all hjälp som togs emot av bekräftelse, spegling och omtanke var ju bara för att få dölja sig bakom sin ynklighet för att utnyttja och kunna fortsätta vandra på sin redan utstakade bana.
Personen tänkte aldrig släppa sin "älskarinna", inte för all hjälp, godhet, omtanke i världen.
Allt var ett spel för att få fortsätta men som en människa som låtsades ta emot hjälp ifrån andra. Vilka krokodiltårar som flödade ifrån denne individ.
Vem kan motstå ett gråtande "barn" som slagit sig?
Idag flödar "älskarinnan" som aldrig förr med ältandet av hur andra människor illagjort denna person.Hur andra förstört livet för denne. Aldrig vänds tanken inåt, ingen fråga till självet ställs, vad har jag gjort andra?
Så som jag blivit sårad och kränkt har jag åsamkammat mina medmänniskor samma smärta och förtvivlan. Andra har lurat mig, hur har jag lurat andra?
Nej, inget av detta existerar inom den människan. Om dessa tankar skulle komma så kan de endast dyka upp utan att "älskarinnan" finns med och det är nog en utopi.
Så lever många människor sina liv, att skylla allt ont som sker på andra och därmed fritar de sig själva ifrån ansvar.Ett trist och meningslöst liv tycker jag.
Jag tackar min skapare för att jag kom loss och nu befinner mig på grönare ängar!

Jag önskar er alla en riktigt go påsk!

LyckanNu sa...

Dubbelpersonen kan lura vem som helst,och vem kan tro att den som stod där framför en en dag i solen.Och överöste en med komplimanger om den vackra rena fina personen man var och faktiskt är.
Men efter tyrannen och missbrukarens framfart och som bytte skepnad mer och mer under relationens gång.
Så var alla nedmonteringsförsök av just det vackra levande starka och fina!Och kärleken som måste förgöras.Men i dag vet jag ju att ingenting kan räcka för en tom inkapapel själ och ett kallt hjärta.Att vara en människa med egna behov och önskningar det får man inte vara med en tyrann och skadegörare så därför kan inte en sådan relation fungera.Men lögnen om något helt annat fick dit en i en golgatavandring i stället för en kreativ och växande relation ! Glad påsk själv !Och tack igen för dina kommentarer.

Dora sa...

Alla har vi våra "golgatavandringar" att gå
som kan tyckas helt meingslösa och varför ska de vara meningsfulla?
Livet är inget paradis men att leva
med en törnekrona på hjässan under livets gång som orsakar svår blodförlust det har jag inte lust till därför har jag lagt den åt sidan. Det var inte det enklaste men nu vill jag aldrig få tillbaka den.
Never, livets mirakel är för viktigt för att slängas bort på någon som sumpar livets många fantastiska chanser till att få känna äkta gemenskap, värme, tillit, tro och framförallt hopp.
Hopp av och i kärlek!

Här får du/ni en varm påskkram!

LyckanNu sa...

Bra formulerat !
Alla runt en missbrukare samt tyrann blir bärare av dennes outvecklade smärtbearbetning och kärleksliv.
Dennes rädda grandiosa uppblåsta ego som styr och ställer men vågar aldrig gå igenom det helvete,
som de får göra som älskat denne kalla människa och missbrukandet av alla känslor.
Så du har rätt i att ta av törnekronan nu och ett gott liv med goda friska växande relationer väntar.
Önskar alla få tillbaka sitt eget fokus kärlek och hopp till livet efter en dränerares framfart i kärleken hjärtat kroppen och själen !

Anonym sa...

Svikaren går aldrig fri och lever sitt liv med oansvar och ouppklarade relationer bakom och framför sig.Att veta att någon gått igenom värsta resan efter en svikare och kunna må bra av det.Det kan ingen normal människa göra.Men all skuld och delat ansvar över den så kallade kärleksrelationen det påstår alltid en omogen kall psykopat eller narcissist.Man har gjort allt och kan aldrig förvänta sig ett tack eller ett respekterande avslut.Har man själv genomskådat alla lögnerna om den förljugne missbrukaren.Då finns det ingen nåd.Och därför mår denne så bra av att ha triggat in ett sista grepp för att hålla sig kvar.Helsjukt men väl beskrivet i alla skrifter om dessa personligheter.

LyckanNu sa...

Att härska söndra och rasera det var målet så det är nöjet för dessa tyranner, och som du säger det finns ingen mänsklig försoning i sådant relaterande och avslutande.Att leva med den vetskapen och aldrig ta ett vuxet ansvar och gottgöra be om förlåtelse erkänna sina fel och skadegöranden med verklig insik och försök att reparera det gör aldrig en psykopat eller narcissist.Tvärtom ju värre skadegöranden och jobb objektet fått och får desto bättre ofattbart för en mänsklig individ !Samt all projicering på objektet att kärleken inte dög räckte eller dittan och dattan.Allt är en enda lögn och dessa personligheter kan varken älska eller bli älskade.Men kicka på väl utvalda objekt för en tid här occh där det klarar dom väl bra av.

Anonym sa...

Det kallas för greppet inte för inte.Det är så dessa dränerare funkar missbruka och misshandla kärleken och dess utvalda objekt.Som används så länge det går att kicka på och innan man har sett igenom lögnerna och att man börjar se klart och protesterar.Greppet är att aldrig ge ett avslut trigga i vanmakten och gärna att känna sig dumpad och utbytt.Ett psykiskt våld och maktmissbrukandet i ett nötskal.Som döljer en störd livsfarlig parasit som går runt och spelar någon men är en tom iskall missbrukare.Finns inga försvar eller ursäkter som Dora skriver så bra om.Stå på dig du har kämpat och stått upp för dig själv, och delat med dig av ovärdelig kunskap för alla de som mött en empatilös härskare och tyrann.Med en tom själ och ett iskallt stenhårt hjärta !Skulle denna fega tomma kalla människa höra av sig så är det för att knäcka dig återigen.Eller du hör av dig och får några hästbett i hjärtat igen.Du betraktas som värdelös och är utraderad i den stördes inre.Dessutom var du aldrig älskad allt var en enda stor lögn !

LyckanNu sa...

Det är just det att du kan aldrig vinna det kriget en störd kall personlighet utövade emot en själv och kärleken.
Aldrig få upprättelse eller känna frid att man själv tagit sug ur greppet och avsagt sig all kontakt.
Makten och kontrollen i att den störde ska känna och projicera allt dåligt på en själv måste behållas.
Och projicerandet av att vara värdelös inte gett tillräckligt med mera !
När det handlar om att den störde aldrig har älskat eller värderat någonting av en själv på riktigt,mer än som ett kickobjekt på obestämd tid.
Föraktet och kylan och hatet när man ska raderas ut för gott i dennes sjuka inre.
Det är ohanterbart och ofattbart att förstå hur förgörandet av en själv kan t.om leda till dödlig utgång.

Anonym sa...

Du kan trösta dig med och ni andra som mött denna illvilja kyla utnyttjande förakt och enbart blivit missbrukade,för den tiden det roade denna störda sjuka vidriga missbukande parasiterande ynkrygg.
Att denne aldrig vågar möta dig igen stå rak se dig in i ögonen och våga möta det illagörandet som skadat så illa.
Och be om ärlig förlåtelse.
Att leva med den vetskapen att ha fegat ur när det verkligen gällde att aldrig ta emot stöd omsorg kärlek och ömsesidigheten.Du och ni andra har så rätt i kicksökandet men vem orkar knarka på sex och kärlekskickar eller tomma sex relationer i hela sitt liv ? Men såklart har man supit bort halva hjärnan och bedövat sig i hela sitt liv så är det väl möjligt !

LyckanNu sa...

Javisst är det möjligt det är så livet ska se ut saboterade krossade relationer. De få eller enda som psykopaten lyckades få dit någon i till sist i sitt tomma missbruksliv ! Och sedan gjorde allt för att knäcka.Men utgav sig för att ha varit så ensam ville leva ett nyktert liv och bla. bla bla...Lögnen som fick dit en i kärleken och sedan kränkt i allt.!

Anonym sa...

4 månader sen jag lämnade honom... Mår bättre och känner mig starkare för varje dag. Får hjälp med samtal, ibland har jag mina tunga och ledsna dagar. Men idag kan jag skratta och känna glädje, något som jag inte gjort på länge. Är så stolt över mig själv att jag tillslut lyckades lämna honom. Han hade ett enormt kontrollbehov, isolerade mig totalt. Psykisk och fysisk misshandel. Ständiga kränkningar.Han trakasserade mig mycket efter att jag lämnade honom, men jag stod på mig. Lovade förbättring, men för mig var allt bara falska tomma ord. Han kommer aldrig att förändras. Redan efter 2 månader hittade han ett nytt objekt. Är redan sambo och förlovad med henne. Men ändå så trakasserar han mig bakom hennes rygg. Jag är så glad att jag kom ur helvetet, och nu lever hon i mitt helvete. Tyvärr! Han har säkert redan intalat henne att jag är ett svartsjukt besatt x som är psykiskt sjuk. Kan bara hoppas på att hon finner styrkan att lämna honom inom snar tid.

LyckanNu sa...

Tack för kommenarer och din kommentar! Besatt m.m det är ord man fått höra när man försökt att få ett värdigt avslut och bara blev ytterligare kränkt.Förvänta dig inte att det nya objektet inser och lämnar.Det kan ta åratal innan denne vaknar upp ju slugare och ju fler lögner en störd personlighet fått dit en i och beroende på hur och vart man träffades så kan det ta lång tid att vakna upp.Men vad bra att du tagit dig ur och börjar redan att må bättre !

Anonym sa...

Tack så mycket! Jag önskar bara att han låter mig vara helt och hållet, sluta att störa mitt liv. Jag vet att han hör av sig då och då bara för att göra det svårare för mig att gå vidare, göra sig påmind. Tyvärr kan det ta tid att bli lämnad ifred. Hon kastade ut honom för 2 veckor sen och han kom på min dörr, full. Banka och skrek. Men jag var bara tyst. Men efter ca 40 missade samtal och sms dagen efter, så vart det tyst. Så han är väl tillbaka hos henne. Fortsätter det såhär så måste jag byta mobilnummer. Men han hör av sig mindre nu, skönt! Det här var bland det värsta jag gått igenom, och jag önskar att ingen ska behöva gå igenom det jag har. Men tyvärr så finns dem därute, på ständig jakt efter nya objekt.

LyckanNu sa...

Efter en relation med en störd personlighet som kränker sin egen partner.Så blir man väldigt observant på minsta tecken som kan avslöja en sån inställning till kärleken och människor.Men det är svårt att avslöja en dubbelpersonlighet från början.Lögnerna om kärlek och kan verka väldigt sympatisk och bekräftande.
Byt nummer om du måste, och bra gjort att du kommit ur relationen.
Det tar tid att ge upp allt hopp om kärleken och de känslor man hade för den som man trodde var ens bästa vän och stor kärlek.
Men dessa typer kommer aldrig att förändras eller bli den kärleksfulla jysta människa man trodde sig ha mött.Ingår det alkoholmissbruk eller andra missbruk som är mycket vanligt hos en personlighetsstörd individ.Så är hoppet om förändring lönlöst.Det skulle krävas ett sånt jättejobb för att tillfriskna och det är en personlighetsstörd helt inkapabel till.Speciellt om denne levt så i hela sitt liv och saknar självrannsakan skuld och moral känslor.Det värsta man kan möta i en kärleksrelation.Ett livsfarligt relaterande !

Anonym sa...

Dessa personligheter är och förblir känslokalla missbrukande och misshandlande i kärleksrelationerna speciellt.De klarar inte av närheten och kärleken.Makt och kontrollutövandet styr hela relationen.Och kärlek bekräftelse och ömsesidghet är det inte tal om.De fortsätter så i alla relationer,så som anonym skriver hoppas nästa inser vem hon har mött i tid.Tyvärr kan vi ju aldrig påverka dessa sluga personligheter eller förvarna någon.Endast vetskapen om vad man själv fått uppleva i den hemskaste relation man kan ha varit med om i sitt liv.Och att man lyckats ta sig ur innan man går under i alla sjuka grejer en sån typ utsatte en för.Och denne måste såklart spela kungen av att han har lämnat och träffat en ny.Stackars denna nya som måste möta detta förr eller senare.Själv var man ju bara lycklig i några veckor och sedan började allt komma smygande.Ambivalensen kylan distanseringen hatet och föraktet.Otroheter ingår dolt eller serverat när det passar att trigga svartsjukla och kränka en.Åh dessa störda galningar borde klistras en röd lapp i pannan,
"Dangerous"

LyckanNu sa...

Bra beskrivning!Att bli besatt beroende sex o kärleksmissbrukare själv samt gärna alkoholmissbrukare.Det är det största nöjet för den störde kalla sadisten.Det allra bästa om man blir psykiskt instabiloch i slutändan börjar tappa allt fokus på ens egna barn jobb vänner och tillvaro.Då har tyrannen och missbrukaren lyckats i sitt uppsåt.Att knäcka rasera och krossa allt som är kärleken livet passionen solidariteten och värdigheten. "Det angår oss alla" beskriver verkligen det perversa våldet hatet och stördheten bakom dessa manipulatörer och förgörare av andra individer speciellt i nära relationer.Fullständiga katastrofer att behöva möta.

Rum