söndag 15 juli 2012

Du Som Var Där.

Till dig som frågade.
Älskar du mig?
Och fick till svar.
Du behöver inte fråga.Eller.
Ja ibland.
Eller.
Ja det gör jag väl.
Eller.
Det behöver man inte säga.
För att det känner man bara.Eller.
Jag vet inte.
Det har hänt för mycket.
Eller.
Varför frågar du ?
Varvat.
Med.
Kärleken det är någonting som man förtjänar.
Till dig som jagades av den där gnagande oron.
Otillfredställelsen.
Ångesten och ett sug av längtan.
Till dig som blev avvisad.
Ofta.
Och målmedvetet.
Kränkt och manipulerad.
I dina känslor.

Samt dissad i det du gav och det du ville ge.
Avvisad  i dina  behov samt önskningar.
Kom ihåg.
Alltid.
Det handlade aldrig om dig.
Vem du var och vem du är.
Vad du än kände.
Vad du än försökte med och aldrig kunde lyckas med.
Vad du än så innerligt gärna skulle velat få uppleva.
Med den du trodde var kärlek var din vän och förtrogna.
En verklig relation i verklig kärlek.

Och du skulle aldrig  någonsin ha behövt undra.
Du skulle aldrig någonsin behövt att fråga.
Älskar du mig?
Om du hade varit älskad.
Och om du hade blivit bekräftad och bemött.
Med respekt och kärlek.

För att den som du mötte var aldrig kärlek.
Var aldrig där för dig.
Var aldrig där.
Var aldrig där på riktigt.
Och du kunde aldrig ha lyckats med att få den du älskade.
Den du trodde var kärlek.
Att bli den som du trodde dig ha mött.
Den du mötte ifrån början i kärleken.
För att den människan var aldrig där.
Aldrig där för dig.
Aldrig där med dig.
Och glöm aldrig.
Det spelar ingen roll vad du än ville än gjorde.
För att.
Det handlar inte om dig.




.

9 kommentarer:

Masen sa...

Så sant så sant.Det stora egot.Den kalla och tomma utsugaren.Som tar vad den vill ha.Absolut ingen kärlek absolut inte där men med lögnerna om stor kärlek.

Maja sa...

Bra beskrivning av en kall och tom individ.Du kan aldrig få kärlek och verkligt innehållsrik och utvecklande relation med en störd personlighet.
Det du får är just den där kylan avvisandet och missbruket av allt som är kärlek och välvilja.Dessutom så får du heller aldrig vara den där starka häftiga passionerade kvinnan som sprakar och glöder.Hatet av allt det får du som en brutal gåva.Allt för att knäcka den som har allt det som den där störda och inkapabla personligheten själv aldrig haft eller kommer att vara.

LyckanNu sa...

Att vakna upp ur alla lögner.
Och se på den du trodde var din vän kärlek och förtrogna.
Se kylan hatet och föraktet.
Och inse du hade inte en enda möjlighet att lösa den stördas frustrationer tillkortakommanden och allt annat som denne dumpade över.Över den som söktes för kärleken men inte för att ge och ta emot den.Utan för att målmedvetet kränka förakta sabotera och förgöra .
Allt som är samspel samvaro kärlek tillit lyckan och glädjen.
Helt ofattbart att vara med om.

Anonym sa...

ja helt ofattbart att vara med om.... Jag bor i göteborg och behöver hjälp ta mig ur. 14 år.

LyckanNu sa...

Sök all kunskap om hur en störd personlighet fungerar agerar samt relaterar.Samt egen terapi och eller tillfrisknandeprogram för med beroende eller beroende.Gå in på Aca tidigare Acoa möten Göteborg har säkert flera mötesplatser för detta program Bygger på tolvstegsprogrammen.

Anonym sa...

tack. har läst allt allt inser intellketuellt men sitter fast så det är terapi jag behöver. Någon som förstår greppet. tack för råd.

Mia sa...

Det är i separationen som det perversa våldet syns som tydligast.Hatet och kylan föraktet och det målmedvetna förgörandet.Man talar om gummibandseffekten gällande misshandelsrelationer.Att man som objekt7offer måste vara stark i sin övertygelse för att kunna lämna.Just kvinnor lever som farligast i misshandelsförhållanden just i separationsprocessen dödas många av de kvinnor som har en relation med en störd personlighet som utövar fysisk eller psykisk misshandel.Samt det målmedvetna triggandet som en pervers narcissist eller psykopat utövar när objektet/offret dumpas eller själv börjar att bryta sig ur kan leda till vanmakt och utåtagerande för objektet som befinner sig i vanmakten och all frustration som våldsverkaren ständigt skapar.Det så kallade greppet som dess störda personligheter sätter omärkligt om sitt grepp.Om objektet/ offret blir så triggat att denne gör någonting överilat emot förgöraren så hamnar fokuset på objektet som blir den som verkar sjuk störd och galen.

Anonym sa...

Ja. ja. insikten /vetskapen om att det blir just så - försöket att ta avstånd, 'våga' vara kritisk, dvs inte bekräftande, försöken säga det uppenbara påpeka det sjuka leder bara till att bumerangen smäller tillbaka, man är en idiot en galen idiot som skall kontrollera allt (projektion javisst) - gör att jag låtit bli. Gör att jag tramsar med istället. Gör att spelplanen och villkoren för relaterandet sakta sakta har förflyttats till något helt sjukt ovärdigt men man är 'ändå där och försöker plocka, just då ändå för mig så rationellt.... Lock in effect! Hur bryter man sitt eget mönster. För mitt i den sörjan finns ju en (osund) egen längtan efter bekräftelse. Feltänket att bara kränkaren som kan göra kränkningen ogjord. Feltänket att det är nog ändå ok så här. Hur bryter man det? hur gör man när man vet man måste bryta men ändå inte kan (för man inte vågar)

Lelle sa...

Du kan aldrig vinna kriget som en störd kall egoist ger den som söks för kärlek sex o passion.Loosers som hellre skadar och sitter ensam till sist.Men kan ej låta bli en människa som kan ge nåt,Dränerare och maktfullkomliga egotripps egoister o sadister.

Rum