lördag 18 december 2010

04 - Fairground Luck : JP,Chrissie And the Fairground Boys Live @ Bardot

6 kommentarer:

LyckanNu sa...

Fann en artikel om JP och Chrissie.30 års åldersskillnad mellan dom.Dom fann varandra både i Kärleken och skapandet.Häftigt att det finns människor som möter varandra på flera plan och berikar varandra !!!I Kärleken och kreativiteten !

Anonym sa...

Häftigt med en kreativ partner ! Vilken skillnad mot att ha en missbruksperonlighet och störd person i ett förhållande !
Där kan man tala om att bli berikad och inte nedbryten kvaddad på alla plan .En dessutom kärlekspartner som verkligen är attraherad och inte spelar attraktion för att sedan kränka och missbruka sin egen kvinna !

LyckanNu sa...

Ja verkligen ! Inspirerande och värmande. Det är alltid härligt att se att livet och kärleken och konsten finns även i en kärleksrelation !!!!

Anonym sa...

På riktigt dessutom.Här skulle en personlighetsstörd person säga det går åt helvete förr eller senare. Han kommer att vara otrogen ! Och vad vet du om hur dom har det ? Det kanske redan är slut ! Han har börjat dejta yngre tjejer och kanske knarkar också.

LyckanNu sa...

Ha Ha Ha !! Ja det har du så rätt i det är så dom funkar ! Klockren beskrivning. Men vem bryr sig ! Bara man slipper höra sådana formuleringar om förhållanden och kärleken så är jag tacksam.Varje dag är en gåva utan cynismen, spydiga kommentarer om allt och alla. Och den livsåskådningen vill jag aldrig mera få in i mitt liv igen !!!!

Anonym sa...

Cyniker är misslyckade människor som aldrig klarat av att bli lyckliga göra sina relationer lyckliga.Därför så måste kärlek allt som är fint göras fult.Men som du skriver lyckan finns utan den som saboterar allt !

Rum